Diploma  A & B                          

Wij hebben heerlijk schoon, warm en zacht water gezuiverd met natuurzout. ( geen chemisch chloor) 

Onze zweminstructeurs hebben een zeer kind vriendelijke benadering.
De ouders volgen de lessen van dichtbij onder het genot van een drankje, kinderen voelen zich hierdoor veilig en vertrouwd en zullen daarom beter presteren.

Wie 4 jaar oud is maar nog wat angst heeft voor onder het onder water gaan en drijven op buik en rug kan bij ons starten in het Voortraject. In dit traject volg je 1 x per week les en leer je op een prettige manier te zwemmen en spelen als een vis in het water. Als je dan eenmaal voldoende watervrij bent en ouder dan 4 en half jaar, mag je door naar het Sprinttraject.

 

Het Sprinttraject A is echter alleen geschikt voor kinderen die kunnen leren zwemmen in een hoog tempo.

Voorwaarden om deel te mogen nemen in het Sprinttraject zijn:

De leerling moet ouder zijn dan 4 en half jaar.

De leerling moet geheel watervrij zijn ( onder water durven gaan en ontspannen kunnen drijven op buik en rug )

De leerling heeft een goede concentratie, geen achterstand of problemen met zijn/haar psychomo-torische en cognitieve ontwikkeling.

De lesduur voor het A diploma is bijna 6 maand, (50 lessen). De lessen zijn 2 x per week a 45 minuten. Wij werken met een diploma garantie. (lees aub hieronder  de voorwaarden en spelregels van de diploma garantie).

 

Privé lessen: Kinderen met concentratie problemen en of ontwikkeling achterstand verdienen meer aandacht en gaan bij ons op eigen tempo leren zwemmen in de privé les.

 

Wie bij ons het A diploma heeft gehaald kan doorstromen naar Het B traject. Voor dit traject volg je 1 keer per week les en betaal je een maand contributie tot dat het B niveau is behaald. Het afzwemmen kost 15,00 

 

Bovenstaande zwemlessen zijn op maandag t/m vrijdag tussen 14:30 en 19:00 uur.
Op zaterdag  tussen 9:00 en 12:00 uur en de privé lessen zijn op de zondagochtend.

 


Onze Spelregels : 

Sprinttraject:

Het Sprinttraject is op weg naar A in 50 lessen. Bij het afnemen van een sprinttraject betaalt u één bedrag. Dit bedrag betaald u vooraf en is inclusief het diploma zwemmen en een diploma garantie. 

Voorwaarden om deel te mogen nemen in het Sprinttraject zijn:

De leerling moet ouder zijn dan 4 en half jaar.

De leerling moet geheel watervrij zijn ( onder water durven gaan en ontspannen kunnen drijven op buik en rug )

De leerling heeft een goede concentratie en geen achterstand in zijn/haar psychomotorische en cognitieve ontwikkeling.

De diploma garantie: Een leerling mag niet meer dan 3 lessen van de lessenreeks missen en gemiste lessen kunnen niet worden ingehaald. Een leerling die meer dan 3 lessen mist loopt risico dat hij/zij door moet zwemmen om wel het juiste afzwem niveau te bereiken.
Het door zwemmen na de geplande afzwem datum gebeurt in de door ons aangewezen (kikker) groep. Afhankelijk van de situatie bepalen we samen met u als ouder of dit 1 x per week of 2 x per week zal zijn. In de Kikkergroep geldt opnieuw de zelfde spelregel (tot aan de afzwem datum mag je niet meer dan 3 lessen missen). Gebeurt dit wel komt de garantie te vervallen en betaalt de ouder vervolgens een maandcontributie.

Leerlingen die niet meer dan 3 lessen hebben gemist maar nog niet kunnen afzwemmen op de geplande afzwemdatum, zwemmen door op kosten van de “Sportmakelaar”. Leerlingen die wel meer dan 3 lessen missen (ongeacht de reden) zwemmen door op kosten van de ouder(s). Elke les bedraagt dan € 19,50.

In de vakanties gaan de lessen van het Sprinttraject altijd door. Daarom kiest u in de zomertijd of u het gewone Sprinttraject kiest of de Vakantie sprint. Dit vakantiesprinttraject is voor ouders die op vakantie willen gaan en daarom i.p.v. 50 lessen - 54 lessen kiezen waarvan je er niet meer dan 6 mag missen i.v.m. de diploma garantie. In de zomer vakantie (gelijk met de basisscholen) gaan de lessen naar de ochtenduren.

Voortraject:

Het Voortraject is 1 x per week en de betaalperiode is per maand. (Dit is niet perse een kalendermaand) Soms heeft u 4 lessen in een maand soms 5. Daarvoor betaalt u elke maand hetzelfde bedrag. Wanneer de kinderen uit het voortraject helemaal watervrij zijn stromen ze op advies van ons door naar het Sprinttraject.

Zowel in het Voortraject als in het B traject geven wij geen reductie op een gemiste les en er kan niet worden ingehaald.

In de vakanties gaan ook deze lessen altijd door. In de zomer vakantie (valt gelijk met de basisscholen) gaan de lessen naar de ochtenduren. Wie in de zomer vakantie een reeks van 3 opvolgende lessen (of meer) mist in het Voor en B traject krijgt alleen de eerste gemiste les vergoed.


Sprinttraject: Maandag t/m vrijdag  14:30, 15:15, 16:00, 17.00 en 17.45 uur.
                    Zaterdag  8:00, 8:45, 9:30 uur.  

Voortraject:   Maandag t/m vrijdag 14.30, Woensdag 16:00 en zaterdag 10:30 en 11:15 uur.

Op officiële feestdagen zijn we gesloten en staan er geen lessen gepland.

Meer weten? neem contact met ons op.