Diploma  A & B                          

Wij hebben heerlijk schoon, warm en zacht water gezuiverd met natuurzout. ( geen chemisch chloor) 

Onze zweminstructeurs hebben een zeer kind vriendelijke benadering.
De ouders volgen de lessen van dichtbij onder het genot van een drankje, kinderen voelen zich hierdoor veilig en vertrouwd en zullen daarom beter presteren.

Het Sprinttraject A is alleen voor kinderen vanaf 4 en half jaar die geschikt zijn om te leren zwemmen in een hoog tempo.

De cognitieve- en motorische ontwikkeling van uw kind speelt daarbij een grote rol. De les duur voor het A diploma is 6 maanden, (50 lessen). De lessen zijn 2 x per week a 45 minuten. Wij werken met een diploma garantie (lees aub hieronder  de voorwaarden en spelregels).

 

Prive lessen: Kinderen met concentratie problemen en of ontwikkeling achterstand verdienen meer aandacht en gaan bij ons op eigen tempo leren zwemmen in de prive les.

 

Wie bij ons het A diploma heeft gehaald kan doorstromen naar Het B traject. Voor dit traject volg je 1 keer per week les en betaal je een maand contributie tot dat het B niveau is behaald. Het afzwemmen kost 12,50 

 

Kinderen jonger dan 4 en half jaar  of kinderen die nog niet watervrij zijn, starten in het Voortraject  en stromen automatisch door naar het Sprinttraject.

Bovenstaande zwemlessen zijn op maandag t/m vrijdag tussen 14:30 en 19:00 uur.
Op zaterdag  tussen 9:00 en 12:00 uur en de prive lessen zijn op de zondagochtend.

Voor de kleintjes jonger dan 4 jaar oud hebben we zwemles in de ochtenduurtjes in de les Voorbereiden zwemmen.

Je leert dan alvast drijven en overleven in het water met behulp van een volwassen familielid.


Onze Spelregels : 

Sprinttraject:

Het Sprinttraject is op weg naar A in 50 lessen. Bij het afnemen van een sprinttraject betaalt u één bedrag. Dit bedrag betaald u vooraf en is inclusief het diploma zwemmen en een diploma garantie. 

Voorwaarden om deel te mogen nemen in het Sprinttraject zijn:

De leerling moet ouder zijn dan 4 en half jaar.

De leerling moet geheel watervrij zijn ( onder water durven gaan en ontspannen kunnen drijven op buik en rug )

De leerling heeft een goede concentratie en geen achterstand in zijn/haar psychomotorische en cognitieve ontwikkeling.

De diploma garantie: Een leerling mag niet meer dan 3 lessen van de lessenreeks missen en gemiste lessen kunnen niet worden ingehaald. Een leerling die meer dan 3 lessen mist loopt de kans dat hij/zij door moet zwemmen om wel het juiste afzwem niveau te bereiken.
Het door zwemmen na de geplande afzwem datum gebeurt in de door ons aangewezen (kikker) groep. Afhankelijk van de situatie bepalen we samen met u als ouder of dit 1 x per week of 2 x per week zal zijn. In de Kikkergroep geldt opnieuw de zelfde spelregel (tot aan de afzwem datum mag je niet meer dan 3 lessen missen). Gebeurt dit wel komt de garantie te vervallen en betaalt de ouder vervolgens een maandcontributie.

Leerlingen die niet meer dan 3 lessen hebben gemist zwemmen door op kosten van de “Sportmakelaar”. Leerlingen die wel meer dan 3 lessen missen (ongeacht de reden) zwemmen door op kosten van de ouder(s). Elke les bedraagt dan € 18,50.

In de vakanties gaan de lessen van het Sprinttraject altijd door. Daarom kiest u in de zomertijd of u het gewone Sprinttraject kiest of de Vakantie sprint. Dit traject is voor ouders die op vakantie willen gaan en daarom i.p.v. 46 lessen - 50 lessen kiezen waarvan je er niet meer dan 6 mag missen i.v.m. de diploma garantie. In de zomer vakantie (gelijk met de basisscholen) gaan de lessen naar de ochtenduren.

Voortraject:

Het Voortraject is 1 x per week en de betaalperiode is per maand. (Dit is niet perse een kalendermaand) Soms heeft u 4 lessen in een maand soms 5. Daarvoor betaalt u elke maand hetzelfde bedrag. Wanneer de kinderen uit het voortraject helemaal watervrij zijn stromen ze op advies van ons door naar het Sprinttraject.

Wij geven geen reductie op een gemiste les en er kan niet worden ingehaald.

In de vakanties gaan de lessen in het Voortraject altijd door. In de zomer vakantie (gelijk met de basisscholen) gaan de lessen naar de ochtenduren. Wie in de zomer vakantie een reeks opvolgende lessen mist in het voortraject betaald alleen de eerste gemiste les. De rest van de gemiste lessen worden met een gelijkwaardige periode verlengd.

 


Sprinttraject: Maandag t/m vrijdag  14:30, 15:15, 16:00, 17.00 en 17.45 uur.
                    Zaterdag  8:00, 8:45, 9:30 uur.  

Voortraject:   Maandag t/m vrijdag 14.30, Woensdag 16:00 en zaterdag 10:30 en 11:15 uur.

Op officiële feestdagen zijn we gesloten en staan er geen lessen gepland.

Meer weten? neem contact met ons op.