Over De Sportmakelaar Purmerend:


Wij zijn  sportliefhebbers die graag andere mensen in de sport begeleiden.

Algreet heeft gewerkt als docent aan het CIOS en vertrok daarna naar de Antillen waar ze haar eigen sportbedrijf heeft gerund. Met haar zwemonderwijzers diploma besloot ze het schoolzwemmen aldaar op te tuigen en veel eilandbewoners kwamen naar haar sportschool voor de aerobics- en fitness lessen. Haar docentschap gebruikte ze voor het opleiden van nieuwe aerobic-, fitness- en zweminstructeurs en gaf hiermee de jongeren aldaar nieuwe kansen.

In Nederland heeft Algreet gewerkt als manager voor een groot fitness & wellness bedrijf en als leidinggevende in het Leeghwaterbad. 
Maar opleiden is wat ze het leukste vindt. En daarom besloot ze een opleidingscentrum te starten in Purmerend wat resulteerde in "De Sportmakelaar".

Soekarsie is op de Antillen geboren en heeft als jong meisje op hoog niveau geturnd. Op haar 15de vertrok ze naar de US en startte daar haar modellen carrière onder de naam Soekie. 10 jaar lang heeft ze met veel plezier over de hele wereld gewerkt maar het reizen werd te veel. Nu gaat ze settelen en brengt ze al haar wereldse kennis mee in "De Sportmakelaar" Zij volgt nu de opleiding 'Zweminstructeur' intern. 

Rochelle heeft inmiddels 7 jaar ervaring als zweminstructrice opgedaan en heeft haar zweminstructeur diploma behaald op de sportopleiding. Lesgeven is haar passie en ze doet er alles voor elk kind optimaal te begeleiden tot het maximale. De prive lessen geeft ze op de zondag en behaalt daar mooie resultaten.

Wilma is moeder van 3 opgroeiende jongens en werkt al 25 jaar als zweminstructrice in Purmerend.

Deze bezige no-nonsens dame brengt heel veel kennis en energie mee naar de zwemles. Naast zwemles geven is ze heel goed in gebakjes maken en feestjes bouwen. (zie ook onze kinderfeestjes).