Over De Sportmakelaar Purmerend:


Wij zijn drie sportliefhebbers die graag andere mensen in de sport begeleiden.


Algreet heeft gewerkt als docent aan het CIOS en vertrok daarna naar de Antillen waar ze haar eigen sportbedrijf heeft gerund. Met haar zwemonderwijzers diploma besloot ze het schoolzwemmen aldaar op te tuigen en veel eilandbewoners kwamen naar haar sportschool voor de aerobics- en fitness lessen. Haar docentschap gebruikte ze voor het opleiden van nieuwe aerobic-, fitness- en zweminstructeurs en gaf hiermee de jongeren aldaar nieuwe kansen.

In Nederland heeft Algreet gewerkt als manager voor een groot fitness & wellness bedrijf en als leidinggevende in het Leeghwaterbad. 
Maar opleiden is wat ze het leukste vindt. En daarom besloot ze een opleidingscentrum te starten in Purmerend wat resulteerde in "De Sportmakelaar".

 

Soekarsie is op de Antillen geboren en heeft als jong meisje op hoog niveau geturnd. Op haar 15de vertrok ze naar de US en startte daar haar modellencarrière onder de naam Soekie. 10 jaar lang heeft ze met veel plezier over de hele wereld gewerkt maar het reizen werd te veel. Nu gaat ze settelen en brengt ze al haar wereldse kennis mee in "De Sportmakelaar" Zij volgt nu de opleiding 'Zweminstructeur' intern. 

 

Marion is een zwemster. Na het wedstrijdzwemmen behaalde ze haar zwemonderwijs diploma en heeft ze zich de laatste jaren verdiept in "modern zwemonderwijs". Met haar coaching skills heeft ze veel zwemonderwijzers begeleid in hun vernieuwingstraject. Daarnaast is Marion een op en top gastvrouw voor alle bezoekers van "De Sportmakelaar".